July 29, 2021

Chord Gitar Lagu Aku Ikhlas – Aftershine feat Damara De: Yowes Rapopo Rasah Digetuni

Berikut ini chord gitar lagu Aku Ikhlas yang dipopulerkan oleh Aftershine featuring Damara De. Lagu yang viral di aplikasi TikTok ini diciptakan oleh Andika Permana Putra. Aku Ikhlas dirilis pada Mei 2020 melalui kanal YouTube AFTERSHINE Official.

Aku.. nglakoni kabeh iki ikhlas seko ning ati nggo sliramu.. Duh kang mas.. sepurane yen aku nggawe loro atimu aku.. ora menghargai koe sing gemati.. Yowes rapopo.. rasah digetuni.. cukup aku ngerti perjuanganku dadi esemmu.. ning uripmu..

Sak jembare segoro aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki tu..lung ojo koe ninggalke aku a..ku.. pe..ngen ning sandingmu.. Yowes rapopo.. rasah digetuni cukup aku ngerti perjuanganku dadi esemmu.. ning uripmu.. Sak jembare segoro aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki tu..lung ojo koe ninggalke aku a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

Pancen iki dalane aku raiso nompo aku wis iso nerimo tapi aku sing ora lilo pengenmu ke..pie pengenku nyanding koe wes lalekke aku tak cobo nompo anane.. Mungkin wis takdire kudu dikuatke nompo.. kenyataane aku ro koe.. pancen.. dudu jodone.. Artikel ini merupakan bagian dari

KG Media. Ruang aktualisasi diri perempuan untuk mencapai mimpinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *